Accommodaties

Overnachten in groen Brabant, Recreatiepark ‘t Haasje biedt diverse mogelijkheden.
Of u nu wilt overnachten in een luxe chalet of liever in uw eigen tent of camper wilt slapen, Recreatiepark ’t Haasje biedt de oplossing.

Bent u geïnteresseerd? Neem contact met ons op, onze receptionistes kunnen u informeren over de mogelijkheden en de beschikbaarheid.

Huur een bungalow, chalet of stacaravan:

Het aantal verhuureenheden stijgt nog steeds; momenteel hebben we zo’n zestig recreatieverblijven. U kunt kiezen uit een bungalow of een chalet. Uw vakantieverblijf is geschikt voor 4 of 6 personen (2 of 3 slaapkamers) en voorzien van toilet, douche en een ruime kamer met open keuken. In de tuin staat een berging voor de tuinmeubels en fietsen. Uw verblijf is volledig ingericht en voorzien van een complete keuken met inventaris, TV en dekbedden met kussens. Dekbedhoezen en overig beddengoed dient u zelf mee te brengen of te huren bij uw reservering. Fietsen zijn ook te huur. De winterharde bungalows en chalets kunt u het gehele jaar door bij ons huren.

Reserveer tijdig, want de keuze is beperkt. Voor aan- en verkoop van kampeermiddelen zijn wij u graag van dienst.

Het park is gedeeltelijk autovrij. Er is voldoende parkeergelegenheid. Bagagekarretjes zijn ruimschoots voorhanden. Op het grootste gedeelte van ons park zijn honden niet toegestaan. Ook in de winter kunt u recreatief gebruik maken van uw vakantieverblijf. ’t Haasje Recreatiepark is trots op zijn vele vaste gasten die al jaren bijdragen aan de goede, ontspannen familiaire sfeer. Brabant op zijn best!

Geef Uw waardering / reactie

* Verplicht veld

Reacties (0)